Frietkraam huren?

Wij komen met onze frietkar en serveren de heerlijkste zelfgemaakte patat en/of snacks. Of je gasten nu één of zes keer komen, dat maakt ons niet uit, als ze maar genieten. En als je feest klaar is, dan doen wij het luik dicht en rijden we weg. Geen zorgen voor jou.

Je gasten zullen het prachtig vinden dat er een echte frietkraam is, met snacks en echte huisgemaakte friet, gebakken in 100% plantaardige olie.

We zijn bijvoorbeeld in te huren voor 1,5 uur, onbeperkt verse huisgemaakte friet en snacks. Voor 40 personen kan dat al vanaf € 7,50 per persoon! Bij 100 of meer kan het zelfs al voor € 7,- per persoon (prijzen zijn exclusief BTW en € 60,- opstartkosten).

1,5 uur, onbeperkt friet en snacks. 40 personen al vanaf € 7,50 per persoon! Bij 100 of meer € 7,- per persoon. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden! We kunnen met je meedenken, of als je zelf een creatieve oplossing hebt luisteren we er graag naar. We kunnen bijvoorbeeld afspreken om een aantal porties friet en/of snacks te serveren, of een prijs afspreken per portie.
We kunnen uiteraard ook langer dan anderhalf uur komen!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact op. Dat kan telefonisch via +316 304 547 33
, of stuur ons een mailtje op frietkar@bijhoogies.nl. Je kan ook het offerte formulier hieronder invullen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

We kijken er naar uit om binnenkort op jouw feest of evenement te staan en jouw gasten te verwennen met onze patat en snacks!

Frietkraam huren?

Het kan bij Hoogies!

Offerte aanvragen